Mi a munka utáni rutinod?

Frissítés: Még mindig úgy gondoljuk, hogy a munka utáni rutin szükséges a munka és a magánélet egyensúlyához-valamint érdemes megvizsgálni a munka-élethatárokról szóló sok közelmúlt Estét.
Itt van egy szórakoztató téma: Mi a munka utáni rutinja? Van -e olyan, amelyet a külső elemek (a kutyának, a gyerekeknek stb. Szakasznak kell lennie) vagy a belső elemek (a fitneszközpont ruháinak fel kell menniük, és azonnal el kell menniük a fitneszközpontba)? Felfedezi, hogy ez segíti a gondolkodásmódját sokkal lazítóbbra való áttéréshez? Mit csinálsz a nap elején (készítsen ételt, ruhákat stb.), Hogy segítse a munka utáni rutinját?
Ahogy már korábban tárgyaltam, azt hiszem, hogy a munka utáni rutin hatékony módszer lehet a Feyenoord Mez munkamódoktól a Me-módig. A saját munkamenetem utáni rutinom mindig magában foglalta a farmerre változtatást, amikor házat kaptam az irodából-ez segített nekem, hogy „én vagyok”, és lazíthatnék anélkül, hogy pizsamát tennék; Hasonlóképpen rájöttem, hogy sokkal jobban képes voltam a száraz-tisztaságú munkaruhát lefagyni, ha megtettem, mielőtt az általános kimerültség beillesztette volna. (Általában már ettem vacsorát az irodában vagy a kint, valamint egy barátommal.) Soha nem voltam kitűnő abban, hogy esténként produktív vagyok (kivéve, ha szocializációra számít), és személyesen edzések csak akkor fordulnak elő, ha reggel edzek (sóhajt).
Manapság, a kisgyerekekkel, a munkás utáni rutinomat elsősorban a külső elemek Boca Juniors Mez hajtják-újracsatlakozás a gyerekekkel, készítsen/vásárol/eszik/vacsorát, fürdőtimtim/lefekvés Gogogo. Mire a fiatalok Ghánai labdarúgó-válogatott Mez alszanak, általában egy darabig kimenem, a TV -t nézve és az iPad -mal felmerülve.
Megállapítottam, hogy 10 óra körül kapok egy második szél, amikor néha személyes munkákon dolgozom (családi albumok, háztartási kutatási tanulmányok, valamint tervezés stb. Kezdem felismerni, hogy a sokkal jobb áthelyezés az, ha lefekszem, mielőtt megkapom ezt a második szél, remélhetőleg, hogy korán felkelhessek, hogy a fókuszmunkát elvégezzem, például a zeneszerzés (vagy, hé, edzés), mielőtt a fiatalok felállnának 6:30 körül.

Mit szólnál hozzád, nők-mi a munkavégzésed rutinja? Van-e rutinja a munka utáni tevékenységekről (tornaterem osztály, könyvklub stb.)? Feltéve, hogy a Druther -ek választják -e a kibontakozási időt vagy a produktív időt, valamint éjszaka vagy reggel?
A 2017. évi frissített képek a sablonon keresztül. Stencil. (Eredetileg elképzelt (2015): Atlanta, Georgia, Skyline belvárosi, alkonyat, eredetileg az Apple.white2010 Flickr -hez töltötte fel.)