16 Fehér hegyes köröm minták: Különböző francia manikűr -variációk, amelyeket kipróbálhat

A hölgy legszembetűnőbb és erősebb tulajdonsága a körmei. A francia manikűr az egyik legnépszerűbb manikűr típusa, és klasszikusnak tűnik! Lengyel labdarúgó-válogatott Mez De manapság a szépségguruk némi változást választanak a kipróbált és megbízható formatervezéssel. Végül is a fehér tipikus köröm minták jazz nélkül olyan unalmasnak tűnnek. Hiányzik a kreativitás, és valójában Cruz Azul Mez sokkal többet tehetünk a körmünkkel! Tehát ebben a cikkben egy kis csavarást hoztunk a hagyományos francia manikűrbe. A cikkben szereplő fehér tipikus köröm minták nagyon különböznek attól, amit gyakran láttak. Próbálja ki ezeket Wolverhampton Wanderers Mez a fehér tippeket otthon, és nézze meg, hogy mindenki visszaforduljon, és nézze meg a körmét!
[Olvassa el: francia manikűr]

Francia tipp köröm művészeti minták
Bejelentheti a talonjait, hogy úgy néz ki, mint a gyilkos gépek, vagy csodálatos és nőies megjelenést adhat nekik a francia tipikus köröm művészeti mintákkal.
1. Kettős fekete francia manikűr
Most ez teljesen különbözik az összes fehér köröm művészeti ötletétől, amelyet valaha látott online. Itt a fehér hegy teljesen eltűnt! Valójában csak fehér helyett adta hozzá a feketét. Használjon tiszta körömlakkot, és adjon hozzá két kötőjelet a körömbe a fekete körömlakkkal és a TADA -val! Nagyon elegáns és ízléses köröm művészete van!
Forrás: mdpcdn.com2. virágos érintés a fehér tippeihez
A virág- és a fehér tipikus köröm minták olyan jól mennek! Kiegészítik egymást, és tökéletesek a füstös nyarakhoz. A megjelenés elérése érdekében egyszerűen festse fel a tippeket a fehér körömlakkba, és ragasszon néhány virágot a hegyekre, vagy rajzoljon néhányat a köröm művészeti tollával! Gyönyörű, elegáns és egyedi- egyszerre!

[Olvassa el még: gél manikűr]
Forrás: We-Love-Nail-art.com3. Ombre francia manikűr
Az ombre hajjal és oly sok ombre körömművészeti mintával valakinek ombre francia körmökkel is el kellett jönnie. Használjon sminkszivacsot és egy bézs körömlakkot a megjelenés eléréséhez. Ez egyszerű és mégis, ó, olyan ízléses!

Forrás: coolnaildesign.org4. Hajlítsa meg őket!
Írások és egy francia manikűr- ismét egy klasszikus kombináció, amelyet mindenki szeret. És mi sőt, ha van köröm művészeti tolla, akkor túl könnyű rajzolni ezeket az íjakat. Használjon egy világos rózsaszín körömlakkot alaprétegként, és festse fel a körömcsúcsokat, fehérekkel. Most adjon hozzá ragasztó íjakat, vagy csak rajzoljon néhány aranyos kis íjat. Tökéletes egy randevú éjszakára!
[SC: MediaD]

Forrás: Cuded.com5. Csipkés szerelem
Ha a csipke az, amire vágysz, akkor ez a bonyolultan elkészített terv csak az Ön számára. Egyszerűen vegye be ezeket a fehér tippeket, majd használjon egy köröm művészeti tollat, hogy néhány csipkés mintát felvázoljon a tippeire. Az összes tippen, vagy alternatív körmökön lehet, az Ön preferenciájától és választásától függően.
Forrás: Inkyournail.com, nézzen meg egy másik (kissé nehéz) csipke kialakítását a körmökhöz:

[Olvassa el még: Pokémon Go Nail Art]
Forrás: Cuded.com8. Egyszerű akrilfehér tipp
Ha nem akar valami feltűnő, próbáljon ki egyszerű akrilfehér tipikus köröm mintákat, amelyeket nemcsak könnyű megtenni, hanem elég elegánsnak is.
Forrás: WordPress.com9. A klasszikus fekete -fehér
A klasszikus fekete -fehér francia tip köröm minták mindenki kedvence, és nincs hiány a lehetőségek.
Forrás: ebayimg.com10. állati nyomatok
Az állati nyomatok az egyik leg optimális fehér francia tip körömtervezés, és az egyik legegyszerűbb. Legyen egy zebrai nyomtatás vagy gepárd nyomtatás, néhány nyomat a kedvenc színeiben, és beállítva van.
Forrás: aurabaautylounge.in11. virág erő
Itt van egy aranyos fehér tipikus körömterv, amelyet kipróbálhat. A fehér és a kék kombinációja meglehetősen kellemesnek tűnik, és a virágnyomtatás csak növeli a varázst.
Forrás: zarias.com12. Bling faktor
Egy egyszerű, fehér tipikus köröm művészete lenyűgözővé tehető, ha csak néhány strassz hozzáadásával.
Forrás: zarias.com13. Csillagos éj
Ez a csillagos gél körömfehér tip dizájn egyszerű, mégis ízléses. Hagyja, hogy a fehér körömcsúcsok olyan fényesek legyenek, mint azok a csillagok.
Forrás: zarias.com14. Rajzfilmek az
Ki nem szereti a rajzfilmeket? Tehát folytassa a kreatív gyümölcsleveket, és festse fel a körmét aranyos, fehér tipikus köröm mintákkal, és mutassa meg kedvenc rajzfilmfiguráját.
[Olvassa el: gepárd nyomtatási körmök]
Forrás: zarias.com15. Fehér és piros
A szerelem a levegőben van, és a fehér körömpapírok kialakításán is van. Festje meg minden körmöt egy másik kialakítású, piros körömfestékkel. Kiválaszthatja lehetőségeit a szívektől a csíkokig a pöttyökig vagy mindhárom kombinációjáig.
Forrás: DesignTrends.com16. Egy csörgő szikra
Mindez a csillogás nem csak arany, hanem a körmök is. Itt van egy fehér tipikus köröm ötlet, ha azt akarja, hogy valami mágia szikrázik a körmén. Ügyeljen arra, hogy tartsa egyszerűen és csinos.
Forrás: Askideas.comso, hogy elmész! Néhány fantasztikus körömművészeti mintát egy francia manikűr szerető számára.