Bollywood színésznők fellebbezési trükkök, amelyeket most meg kell próbálnod

Hallottál már az egyre fantasztikus fellebbezési trükkökről, valamint az ötletekről, amelyeket a B-Town vezető női a Deepika Padukone, a Sonam Kapoor fellebbezési tippjeivel használnak. , Hema Malini fellebbezési titkok, Anushka Sharma fellebbezési ötletek, hogy csak néhányat említsenek. A mai napig egy kicsit többet szeretnénk megvizsgálni arról, hogy ezek a bollywoodi színésznők miként vonzzák a trükköket. Például, ha valaki mézet használ az arckezeléshez, szeretnénk ellenőrizni a mögötte álló tudományt, amelynek értelme lenne, miért használják fel.
A legjobb bollywoodi vonzerek közül 5
Vessen egy pillantást öt közülük, és értjük meg a Bollywood színésznők mögött meghúzódó tudományt, igaz?

Madhuri Dixit
Mosolyog az, ami arra készteti bennünket, hogy átmenjünk rajta, valamint a Angol labdarúgó-válogatott Mez színészi képességeire is. Nézzük meg a bájos bőrét, valamint a goromba haját, amely varázslatosan szép. A bőrének gondoskodik arról, hogy naponta kétszer mosás után szérumot használjon, valamint egy toner mellett éjszakai krémet is felhasznál. Hajához a dívát úgy értik, hogy mérsékelt gyógynövényes samponnal, valamint SC Braga Mez majonézből, valamint olívaolajból, gyümölcsökből és ricinusolajból készült házi készítésű hajcsomagokkal, valamint havonta kétszer.
Forrás: bookmyfunction.comrekha
A Bollywood rendkívül lenyűgöző és örökzöld vonzereje, Rekha az öregedetlen fellebbezés megtestesítője, és ezért szeretnénk megérteni a fellebbezési trükköket is. Rutin bőrmegtisztítással, tonizálással, valamint a moziturizálással, valamint a tisztításokkal is foglalkozik, amelyek segítenek a bőrének eltávolításának és tisztanak is. Használja a barkácsolás bőrfürdőit, valamint az arckezelést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a füstös bájos bőrének egészsége és wellnesse, valamint soha nem kompromisszumok. A haját bájos hullámaihoz Rekha a túrós és a méz tojásait használja, hogy beírja a hajcsomagot, amely mélyen feltételezi a haját, és csillog, visszapattan, és sugárzik is.
[SC: MediaD]

Forrás: Wiseshe.comaishwarya Rai
Az Aishwarya Rai egészség és wellness őrület, amely állítja, így nem szeretné veszélyeztetni minden olyan dolgot, amely egészsége és wellness, valamint általános jólét szempontjából rossz lenne. A korábbi Miss World hiszi a tisztításban, a tonizálásban, valamint a bőrének hidratálásában, valamint a házi készítésű DIY gyógyfürdők tisztításában, valamint a bőrének állapotában is. Az uborkalé az, amellyel elmossa az üzletét, valamint a rizsvíz arckezelése a hámlasztási célokra. Ezen túlmenően a túrós és a tejet is felhasználja a mosáshoz, valamint a bőrének hidratálására is.
Forrás: a2zlifestyles.compriyanka chopra
Priyanka Chopra szereti a barkácsolás bőrt és a hajkezeléseket, ezért néz ki olyan hibátlan. A bőre, valamint a bozóttal való foglalkozás a rizsliszt és a méz jóságából áll, amely segíti a bőrt hámlasztani, és hidratálja azt is. A bőr tónusának ragyogása érdekében szinte minden nap egy csésze túrót használ, hogy megtisztítsa és megtisztítsa a bőrt. Hajához értik, hogy több vitaminokat használjon, és forró hajolaj -kezeléseket is élvez.

Forrás: Hellomagazine.comkareena Kapoor
Kareena Kapoor soha nem hisz abban, hogy kozmetikumokat használ, amelyekben vegyi anyagok vannak, és megfelelnek a rendkívül szigorú étrend -tervnek. Hajához az olaj mandula, a kókuszdió és a ricinus Borussia Monchengladbach Mez keverékét használja fel, és megfelel a forró hajú turbán-kezeléseknek. A bőrének a kókuszdió -vízzel, valamint az uborkával, valamint a mézzel, valamint a mély kondicionáláshoz, valamint a hidratáláshoz is a kókuszdióval, valamint a hidratálással kapcsolatos üzletével való mosásról van szó.
[Olvassa el még: Kareena Kapoor Diet]

Forrás: A Wiseshe.comhere sokkal több bőr, valamint a bollywoodi hírességek hajápolási trükköi, amelyekről a következő alkalommal beszélünk. Ha azonban észreveszi, amit a B-Town nők tesznek, akkor megértené, hogy a Fashion Woman-nál beszéltünk ezekről a barkácsolásról, valamint a korábbi hozzászólásainkban a házi készítésű kezelésekről. Ez az az idő, amikor hasonlóan azt kell hinni, hogy ugyanezt csinálja, és be kell tartania a Bollywood színésznő fellebbezési ötleteit, amelyek bájos hajat és bőrt is biztosítanak, mint ők.