Vendégbejegyzés: Pontosan hogyan hagyhat el egy üzleti várost (és végezzen el egy távolsági feladatkeresést)

A feladat rendkívül helyspecifikus-és azon gondolkodott-e, hogy mi történik a karrierjében, ha úgy dönt, hogy fel van választva És elmozdult a „vállalati várostól”, amely elindult egy távolsági feladat böngészésére a folyamatban? A mai vendég közzététel a Jogalkotási Iskola egyik legszebb jó barátomtól, Mindy Barry -től érkezik hozzánk, aki már eléggé idősebb volt a Capitol Hill -en, amikor elégedett voltam vele. A jogszabályok iskolája óta a Hihetetlen, nem kétszer is elérte: Kiváló karrier kiépítése fő tanácsadóként a dombon, valamint mindent megragadva, hogy új jogi karriert fejlesszen ki Michiganben. Azok a látogatók számára, akik munkájuk óta láncolva érzik magukat a városukba, felkértem Mindyt, hogy ossza meg tapasztalatait. (Beszéltünk egy új városban egy feladat felfedezéséről, de nem korban!) Mindy, mondd el, hogy köszönetet mondok neked, hogy megosztott velünk! – Kat.
Képzelje el, hogy a karrierje legfontosabb részébe tartozik, pontosan ott van, ahol szakmailag Francia labdarúgó-válogatott Mez törekszik karrier. Pontosan hogyan tudna felfedezni egy új feladatot egy új megszállásban egy új városban, ahol szinte senkit sem ért meg?
Ez az a körülmény, amelyet körülbelül hét évvel ezelőtt fedeztem fel magam, amikor a másik felem, valamint úgy döntöttem, hogy Washingtonból, D.C. -ből költözök Michiganbe. Abban az időben a Capitol Hill fő tanácsadója voltam, ahol az egész szakértő karrierem segített. Noha ügyvéd vagyok, soha nem dolgoztam egy hagyományos jogszabályi módszerben, és nem voltam biztos abban, hogy pontosan hogyan tudtam átgondolni a politikában szerzett tapasztalataimat, valamint a Washington Beltway -en kívüli nehéz és jutalmazó karriert. A lépés megtétele érdekes, bár félelmetes kilátás volt. Visszatekintve arra az időre az életemben, itt vannak néhány dolog, amit most megértek, amikor azt akarom, hogy akkor megértsem:

A változás rendkívül természetéből adódóan eltérő – és a különböző néha váratlanul jelent. A váratlan azonban nem követeli meg akadályt. Miután meghoztuk a költözésről, az első feladatom az volt, hogy az esetleges karriert ötletgyűjteményem, amelyért én is képesek lennék, és ez érdeklődik. Nagyon sok kutatási tanulmány, valamint a karrier -emberekkel folytatott beszélgetés után egy bírói tisztviselõk keresésével döntöttem el, mivel azt hittem, hogy ez egy hatékony elmozdulás Atletico Madrid Mez a jogalkotási funkcióban való munkavégzésről a gyakorló ügyvédre. Megértettem, hogy a szövetségi tisztviselők védelme nagyon sok szerencsét igényel, ezért úgy döntöttem, hogy nem értesítem a munkáltatómat, hogy reméltem, hogy felfelé költözöm, amíg befejezem a munkát. A hivatalnokok iránti kérelmezés közben kihasználtam ezt az időt, hogy a lehető legtöbb embert kielégítsem Michiganbe. Hálózatba kerültem mindenkivel, amit csak tudtam, még olyan emberekkel is, akiket teljesen megszüntettek a jogi arénából.
Mint kiderült, ez a hálózatépítés [kiderült] értékesebbnek bizonyult, mint gondolnám. Nem sokkal azelőtt, hogy elkezdtem dolgozni egy hatodik körzeti fellebbviteli bíróságnál, váratlanul meghalt. Addigra felajánlottuk otthonunkat Washington DC -ben, valamint lemondtam a munkámról. Ami katasztrófát lehetett volna – a D.C. vagy Michiganben sem, amellett, hogy AC Milan Mez egyik helyen sem volt háza – csak körútvonalnak bizonyult. Mivel egy erős hálózatot fejlesztettem ki Michiganben, létfontosságú erőforrásom volt az emberek számára, hogy segítsek nekem a leendő feladatnyitás meghatározásában. Ez a szakértői váltás határozottan előre nem látható volt a pályán, azonban a lépésünk a pályán maradt, köszönhetően azoknak a piacoknak, amelyekkel találkoztam.
Tanulságok:

Tervezze meg, azonban ne legyen rugalmatlan. A karrier -lehetőségek kutatása megnyitotta a jövőképemet, és kevésbé korlátozta a böngészésemet. Ha teljesen előre nem látható akadályokkal foglalkozik, akkor az én hajlandóságom megkönnyítette a Michigan -i költözést.
Hálózat, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy az idő pazarja. Az általános hálózatépítésben való részvétel, pontosan ugyanabban az időben, amikor hivatalnokokhoz használtam, olyan kapcsolatokat biztosított nekem, akikhez fordulhatok, amikor új munkát fedeztem fel. Amellett, hogy nemcsak a feladatomra vonatkozik, böngészem, hogy nagyra értékelem azoknak az embereknek a nagy ajánlatait, akiket elégedett vagyok a mozgás előtti cserkészés során. Ugyanezek a kapcsolatok közül sokan számos módon továbbra is erőforrások voltak, ideértve a karrier -tanácsokat is, valamint azáltal, hogy meghívtak a közösségben, a jótékonysági és a politikai tevékenységekben való részvételre, amelyek Michiganben az életem jobban teszik az életem kielégítő (és szórakoztató!).
Ne dobja el a hidakat. Noha munkát kerestem, még mindig olyan nehéz dolgoztam, mint valaha a kongresszusi munkáltatóm számára. Nem akartam okot adni neki, hogy elégedetlen legyen velem, és nem értettem pontosan, mennyi ideig tart, amíg felfedeztem egy Michiganben egy feladatot.null