Mit kell viselni ezt az ünnepet és azon túl

, hogy eldöntse, mit kell viselni ezen az ünnepi szezonban, kissé stresszes lehet, különösen, ha valami különálló és különbözik attól, amit használ. Másrészt döntő jelentőségű az, hogy el kell gondolni, hogy milyen ruhát kell viselni az ünnepi időszakon és az ünnepi időszakon túl. Bizonyos esetekben ez általában ez a helyzet, amikor minden ünnepi kapocsot viseltem a szekrényemben.
Amikor ilyen helyzetbe kerülök, olyan ruhákat keresek, amelyek szokatlanul vannak. Számomra ez a ruha számomra ez. Megtaláltam azt a különálló ruhát, amely más fűszert ad az ünnepi stílusomhoz. Lehet, hogy ez nem a közönséges ünnepi flitterek és szikrázó ruha, de ez egy olyan ruha, amelyet viselhet ez az ünnep és azon túl. Ez a ruha „Ankara” szövetből készül, amely egy afrikai nyomtatott anyag. Az Ankara nyomatok általában merészek és dinamikusak, és ez a ruha sem kivétel. Szeretem az ikon szekrényruhájának nyomatainak és színeinek kombinációját. Az illeszkedés csodálatos. Jelenleg egy közepes szintet viselek, hogy befogadhassam az összes szülés utáni „új” csípőt? Az OFF felvételi részletek Sport Club Internacional Mez egy kis szexi vonzerőt adnak, miközben még mindig ízléses. A fodros részletek West Ham United Mez merész érzést adnak a megjelenéshez … nagyon hasonló ehhez az ünnepi kék Ankara ruhához. Párosítottam egy piros szivattyúkkal, hogy kiegészítsem a ruha színét, és beállítottam az ünnepi szezon hangulatát.
Ruházat: Palmeiras Mez Icon szekrényruhája: Itt (használja a „jadore” kódot 15% -ra) // aquazurra szandál: itt eladó, még sok más itt

Ön is élvezheti:

A legjobb módja az új elindításának…

Szekrény alapvető fontosságúak, amelyekre most szükséged van

Az elegáns ruhadarab, amelyre most szüksége van

Hogyan nézzünk divatosnak a széles lábú nadrágban…

Tudjon meg.

Iratkozzon fel e -mail címével, hogy híreket és frissítéseket kapjon.

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Email cím

Email cím

Email cím

Email cím

Iratkozz fel

Köszönjük hogy feliratkozott!