Diva Style Guide: Pontosan hogyan kell viselni egy pulóver ruhát

, amikor a téli divatra vonatkozik, a pulóver ruhája az egyik abszolút kedvencünk. Tetszik nekünk, mivel elegáns, sokoldalú, és a legszebb, kényelmes, és melegen tartja a hideg téli hónapokban. Tehát a program, amely annyira szereti, mint mi, azt hittük, hogy kiváló koncepció lenne egy gyors stílus útmutató elkészítése arról, hogyan kell pontosan viselni egy pulóver ruhát, mint egy teljes díva.
[Olvassa el még: Sweatshirts lányoknak]

Olvassa el tovább, hogy sokkal többet megértsen a nők pulóveres ruháiról, valamint pontosan arról, hogyan kell ringatni őket.
Pulóver ruhák nőknek
Íme néhány gyors és egyszerű módszer a pulóveres ruhájának szépség -hányadosának növelésére. Az öltözék „meh” -ről a „wow” -ra való elhozatala valóban nem nehéz feladat. befolyásolja ezeket a pulóver ruhákat a nők öltözék -ötleteihez.
Öv
Viseljen egy szép, nagy övet pulóveres ruhájával. Nem csak segíti a középső szakasz megsimogatását, valamint a görbék hangsúlyozását is, hanem kiváló kiegészítő is az öltözék teljes egészében, és kissé elegánsnak tűnik.

Mondja el valóban a csizmára
Viseljen egy pár csizmát, lehetőleg combmagasságot, hogy a pulóver ruháját nagyszerű és csodálatos és szemtelen, valamint szexi is vigyen el. Ez a kombináció soha nem kudarcot vall. Ez egy meccs a divat mennyországban.

Rétegek rengeteg
Ügyeljen arra, hogy hozzáadjon néhány réteget, hogy öltözékét szépen összehozza, egy kicsit sokkal nagyobb érdeklődést mutatva a részletek iránt. A sálak, kalapok, dzsekik Southampton FC Mez és kardigánok mind a kis kiegészítések, amelyek jelentősen változhatnak a ruhádban. Tehát ne rettegjen, hogy réteget adjon a pulóveres ruhájához.

[Olvassa el még: pontosan hogyan kell viselni pulóvert]

Játssz a textúrákkal
Nincsenek nehéz és gyors politikák, amikor pontosan arra vonatkozik, hogyan kell viselni a pulóver ruhát. Tehát csak hagyja, hogy kreativitása vadul futjon, és ne félhessen a különböző textúrákkal való kísérletektől. Szeretjük a szórakoztató megjelenést, amelyet néhány merész kísérlet eredményeként állítanak elő. Pontosan mi lenne, ha párosítaná a pulóver ruháját kötött harisnyanadrággal? Vagy egy pár bőr nadrággal? Bármennyire őrült is hangzik, ezek a kombinációk meglepően jól működnek, Costa Rica labdarúgó-válogatott Mez hogy modern, éles és semmi olyan megjelenést készítsenek, mint amit korábban láttál.
[SC: MediaD]
Adjon esélyt a színeknek
Olyan gyakran, a unalmas hideg télnek megfelelően úgy tűnik, hogy elnémítjuk a szekrényünket is. Noha nincs semmi baj Yokohama F. Marinos Mez a fekete, a fehér és a szürke esetében, mindig sokkal több színt adhat az öltözékéhez, hogy világosabb, sokkal vidámabb hatást biztosítson. Tehát szálljon ki a kényelmi zónából, és biztosítson a színek számára a télen!

Nem értünk egyet azzal a koncepcióval, miszerint a pulóverruhás télen „biztonságos” lehetőség. Ó, nem, nem az! Ez egy stílusos, szórakoztató, szigorúan és szexuális-mint-a leendő választás. Ez csak „biztonságos”, ha nem érti pontosan, hogyan kell viselni pulóver ruhát, és végül nem csinálja igazságosságot, ezáltal unalmasnak tartja a megjelenését. Ideje, hogy felgyorsítsa a játékot, és egy teljesen új stílust húzzon ki, és ha az alázatos pulóveres ruhára vonatkozik. Tehát most az aggasztja, hogy felkészült -e a kihívásra? A fentiek közül melyik rámutatott koncepciókra fog kipróbálni, vagy inkább hinné el a saját módszereit a pulóveres ruhák stílusának stílusához?
Forrás: pinterest.com