13 A smink, a haj és a bőrápolási hibák, amelyeket el kell kerülni a 20 -as években

, ha úgy gondolja, hogy a tizenévesek gondtalan évei voltak, akkor gondoljon újra. A 20 éves korunk a valódi döntések és döntések valódi évei, amelyek későbbi éveinkat teszik. Ugyanezt a gondolatot terjesztik a bájos döntéseink és hibáink felé – legyen az haj, bőr és smink. A 20 éves korukban sok közös varázsa hibája van. 13 smink-, haj- Juventus Mez és bőrápolási hibát állítottunk fel, amelyeket elkerülni kell az alábbiakban! Nézd meg.
A bőrének:
A 20 -as évek a legjobb idő a bőrének gondozására. A 20 éves korukban sokan azt gondolják, hogy soha nem fognak öregedni, de ez valójában a legjobb idő az öregedési jelek csökkentésére. Az alábbiakban kevés bőrápolási javaslat található a fiatalos bőr hosszú ideig fenntartásához. Tehát, amikor ez a 30 -as évekre vonatkozik, Ausztrál labdarúgó-válogatott Mez a bőrének úgy érzi, mint a 20 -as évek elején.

1. Megfelelő arctisztítás
A 20 éves korukban a legtöbb nő hajlamos figyelmen kívül hagyni Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez a tisztító rituáléját, hogy lefekvés előtt eltávolítják a smink eltávolítását. Ez az egyik legrosszabb bőr szokás, amely pattanásokkal alakulhat ki. Ezért elengedhetetlen a megfelelő arctisztító rutin fenntartása. Ezután követheti egy teljesen ingyenes toner alkohollal. A magas alkoholtartalommal rendelkező toner még inkább a bőrét szárazabbá teheti és kibővítheti a pórusokat.
Drselene.com2. Viseljen fényvédőt
Ha a 20 -as években elfelejti a fényvédőt, a pigmentációt és a ráncokat később az életben okozhatja. A fényvédőre, csakúgy, mint a fogait naponta. Az öregedésgátló krémek és más bőrkezelések közül a fényvédő a leghatékonyabb. Tehát a gyakorlatba kell lépnie, hogy naponta viseljen fényvédőt.
3. Ne hagyja ki a kezét és a nyakát
Általános bőrápolási hiba, amelyet sok nő hajlamos a nyakukkal és a kezükkel gondozni. Ezek a területek szintén ki vannak téve a napfénynek. Ezért bármilyen bőr rituálét végeznek, hogy a bőrt a kezedre és a nyakára kell kiterjeszteni.

4. Kerülje az ajkak nyalogatását
Sok nő hajlamos az ajkát nyalogatni. De amit nem tudnak, az az, hogy ajkuk hajlamos kiszáradni és még szárazabbá válni. Ez sokkal több ajaknyelést eredményezhet, és az ajkak csapást és elszíneződést eredményezhet.
5. Használjon szemkrémet
A szemed körüli bőr az arc legérzékenyebb része, ami azt jelenti, hogy a ráncok először jelennek meg. A 20 -as évek közepére el kell kezdenie egy szemkrémet, hogy helyreállítsa a nedvességet és elkerülje a varjú lábát. Emellett használjon napszemüveget, amikor kilép a házból. Próbálja ki ezeket a 20 -as évek bőrápolási módszereit a legjobb védelem érdekében.

Forrás: self.com a hajadhoz:
A 20 -as években a nők színekkel és stílusokkal kísérleteznek. Szívesen próbálják kipróbálni a legfrissebb zsinórstílust, amely az egész stílusú oldalakon található, és megtudja, melyik fodrász működik a legjobban az arc alakja érdekében. De a folyamat során sok olyan hiba van, amelyet a nők hajlamosak elkövetni. Ha a 20 -as éveiben van, akkor ismeri az alábbiakban felsorolt ​​legrosszabb hajhibákat!
6. Próbálja ki a hajat
A 20 éves korukban a legtöbb nő kényelmesebbé válik egy frizurával, és ragaszkodik hozzá. Lehet, hogy ez valami, amiben jól érzik magukat, de ajánlott, hogy annyira szórakozzon a hajával, mint a szekrényével. Ha egy frizurával ragaszkodik a 20 -as éveid során, akkor valószínű, hogy végül unatkozni fog. És mire a 30 -as évei közelében vagy; Kevésbé valószínű, hogy kipróbálna valami újat és mást.

[SC: MediaD]
7. Jó szórakozást a színekkel
A hajszín minden évszakban megváltoztatása ajánlott. De gondoskodnia kell arról, hogy ennek megfelelően megváltoztassa a hajtermékeit, hogy megfeleljen az új színnek. Használjon például a színes hajhoz ajánlott hajtermékeket. Ez lehetővé teszi, hogy fenntartsa a hajszínét, és védje a haját is. A 20 -as évek is az az ideális idő, amikor valóban szórakozhat a merész színekkel.

10. Túl sok termék használata
A smink tendenciáinak növekedésével a 20 éves korukban sok nő hajlamos túlmutatni a sminkjét. A varázsa a 20 -as években a természetes, sima bőred. Ha túl sok terméket használ az arcán, csak a bőrét károsíthatja. Örüljön annak a bőrnek, amelyben megáldott.
11. Fenntartja a természetes szemöldökét
A 20 -as éveikben a nők általában válogatnak a megjelenésükről, beleértve a meghatározott szemöldökét is. Így ne menj előre, és tedd fel őket. A legjobb, ha megmossa őket, de ugyanakkor nem is hagyva őket. Ez sokkal természetesebb megjelenést adhat, és lehetővé teszi, hogy fiatalosnak tűnjön.
Salaamgateway.12. Kerülje a smink illesztését
Általános hibák, amelyeket a 20 éves korukban sok nő elkövet, a sminknek megfelelnek annak, amit viselnek. De ez katasztrófát eredményezhet. Ehelyett próbáljon egyensúlyt találni a végső megjelenése között, és kerülje el a drasztikus stílusokat.
13. Rossz árnyék viselése az alapítvány
Kiválasztania kell két olyan árnyalatot, amely a legmegfelelőbb a bőréhez. Vigyen fel e két árnyalat mindegyikét az állkapocs területére. Nézze meg a természetes fény különbségét, és használja a saját megítélését. Ezek 13 smink-, haj- és bőrápolási hiba, amelyet a 20 éves korában elkövet. Ha ezeket a varázsa hibákat hajtotta végre anélkül, hogy észrevette volna, akkor kerülnie kell ezt. Írj be nekünk Abounull