7 Alapvető technikák és hackerek, amelyek elegáns napi

kinézetűnek tűnnek, az elegáns mindennapi megjelenés kissé befejezi az életmódját, a költségvetési tervét vagy a testtípust. Sokkal könnyebb, mint gondolnád. Ha reggel öltözködik, pozitívnak és gyönyörűnek érzi magát.

Ez beállítja a hangot a nap hátralévő részében. Sétálni fogsz egy tavasszal a lépésben, amikor a napot kezeli. Szóval, pontosan hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy minden nap elegánsnak tűnik? Itt van néhány ötlet, amelyek segítenek.

Viseljen megfelelő ruhát

Az egyik legegyszerűbb módszer a stílus emelésére, ha a testén helyesen ülnek. Próbálja ki a különböző formákat, és illeszkedjen az illesztéshez, hogy eljuthasson egy olyanhoz, amely a legjobban kiegészíti a testét. Azok a ruhák, amelyek nem alakítják jól a testét, mivel vagy is jól vannak, vagy kevés, furcsa sziluett. Béreljen fel egy megbízható szabót, amely elősegíti, hogy a ruhásszekrény minden ruhadarabja csodálatos legyen.

Fotó: Alyssa Strohmann az Unplash -on
A testreszabott ruhák általában csiszoltnak tűnnek, és általában sokkal kényelmesebben viselhetők. Nem akarja sétálni olyan nadrágokkal, amelyek húzzák a padlót vagy a pólót, amely az illesztés óta kínosan felfelé. Ez nem azt jelzi, hogy soha nem viselhet semmilyen nagy ruhát. Játszhat a nagy sziluettjével, amíg pontosan megérti, hogyan kell megragadni egy olyan módszerrel, amely inkább divatos, mint hanyagnak érzi magát.

Fektessen be a hagyományos tárgyakba, nem csak stílusos darabokba

A Brighton & Hove Albion FC Mez mintákkal az a helyzet, hogy jönnek, és egy szempillantásban maradnak. Nem szabad az összes pénzét a trükkös stílusos darabokra ütni, amelyek hosszú távon nem működnek az Ön számára. Fókusz, valamint befektetés a hagyományos termékekbe, valamint az éltelen sziluettekbe. Megbízható szekrénykapocsokkal rendelkeznek, amelyek sok évadot vesznek igénybe anélkül, hogy a stílusból kimennének. Kezdje egy fekete ruhával, farmerd, hogy a test tökéletesen alakítsa, alapvető lakások, pólók, gombok és egy hagyományos blézer. A férfiak számára győződjön meg arról, hogy van-e öltöny, blézer, ropogós gomb, valamint egy pár farmer a laza napokra. A kapszula szekrényével, amely semleges színekkel teli alapokkal teli, keverheti és összeillesztheti, hogy minden nap összeálljon.

Fotó: Huguenot Horology az Unplash -on
Kiegészít

A kiegészítők még a legalapvetőbb öltözéket is kifutópálya-méltó együttesekké alakítják. Az ideális kiegészítőkkel meghatározhatja a stílusát és az ízét is. A kiegészítők korlátlan lehetőségeket biztosítanak a ruháinak. Az ideális kiegészítőkkel a legtöbbet hozhatja ki a ruhadarabokból. Hidd el bennük, mint az alapvető kitöltött érintések, amelyek teljes megjelenését. Erős nyilatkozatot tesznek, valamint fantasztikus beszélgetési indítók. Szórjon meg néhány ízt az öltözékéhez hozzáféréssel. Adjon hozzá egy karaktert a megjelenéséhez elegáns Kodiak bőrzsákokkal. A sálak, ékszerek, kalapok és dzsekik szintén fantasztikusak a ruháinak érdeklődésének növelésére. Könnyedén elegánsnak és összerakni fogsz. Megakadályozzák a kiegészítők túlterjesztését, hogy Sporting CP Mez elkerüljék a megjelenésüket.

Kép jóvoltából: Kodiak
Szerezzen ruhákat a legmagasabb szintű szövetekben

A legtöbb gyors divatüzlet csábító árakkal rendelkezik. Meg lehet csábítani az ajánlatokkal, és végül olyan szörnyű anyagokkal töltheti meg a szekrényét, amelyek nem bírják az idő próbáját. Sok gyors divatboltban Vissel Kobe Mez az üzlet általában az anyagminőségű sarkokat vágja le. Annak érdekében, hogy a lehető legjobban bummot kapjon, sokkal jobb, ha magasabb színvonalú tételekbe fektet be.

Lehet, hogy drágáknak tűnnek, ám hosszú ideig tartanak, és a kopásonkénti költségek megéri. A pamut, valamint a vászon fantasztikus a nyárra, valamint a kasmír, valamint a gyapjú fantasztikus télen. Scoop Kiváló minőségű farmer, amely néhány kopás után nem veszíti el színét. Ha a költségvetési terve kissé szűk, akkor gondolkodhat a takarékos üzletek ellenőrzéséről. Pontosan megdöbbent, hogy sok legnépszerűbb terméket fedezhet fel egy csodálatos alkunál. Az alacsony minőségű ruhák cseréje a magasabb minőségűek számára azonnal sokkal kifinomultabbnak és stílusosabbnak tűnik.

Ne emlékezzen az ápolásra

Még a legköltségesebb designer ruhákkal is hanyagnak tűnik megfelelő ápolás nélkül. Ha a körmöket egyenetlen, és a haja zsíros, akár a hely körül, akkor nem számít pontosan, hogy az öltözéke mennyire bomba. Még mindig nem fogja érezni magát pozitívnak vagy elegánsnak. Szerezzen hajvágást, és győződjön meg arról, hogy a körmök reprezentatívnak tűnnek -e.

Ez nem azt jelzi, hogy minden második nap arckezeléseket és körömlátogatásokat kell szerveznie. A körmök vágása, a mindennapi zuhanyozás, valamint a haj fésülése egyszerű, megfizethető módszerek, amelyek összeállnak. A higiénia rangsorolása hosszú módszert jelent arra, hogy minden nap elegáns és pozitív megjelenésű legyen.

Lásd még

Divat, ötletek és trükkök
5 módszer a póló ingének egész évben divatossá tételére

Tervezze meg az O -tnull