Szépség-javaslatok a zodiákus táblákra: viseljen smink a napsáborod szerint

Lehet, hogy ezerszer hallotta ezt- „A zodiac jele szerint nem kellene ezt megtennie”. Nos, adjunk hozzá még egy dolgot ehhez a listához. Ebben a cikkben az összes varázsa javaslatáról fogunk beszélni, amelyet a Zodiac szerint kell követnie.
Szépségápolási javaslatok, valamint a bőrápolási javaslatok a zodiákus jelekhez:
Természetesen nem nehéz és gyors iránymutatás a bőrápolási javaslatok vagy a zodiákus jeleire vonatkozó bájjogi javaslatok követése, bár igen, néhány kutatást minden bizonnyal beillesztettek, tehát biztos lehet benne, hogy ezek a legjobb javaslatok valóban működnek. te. Kezdjük.

[Olvassa el még: szem sminkje a zodiac jelei alapján]
1. A tüzes Kos szépség
A tűzjelből származik, és szereti a bizalmát. A Kos nők soha nem félnek el a bőrápolási javaslatoktól vagy a smink javaslataitól, olyan jól, hogy elég magabiztosak lennének, hogy bármit is kipróbálhassanak! Tehát ez a legújabb vérátömlesztési varázsa folyamat, amelyet Kim Kardashian népszerűsített, nos, egy Kos nő csak kipróbálhatja!
Celeb Twin: Sarah Jessica Parker

2. A makacs Bika szépség
Ezek a bika jel, és számukra a zodiákus jelekre vonatkozó báj javaslata nem lehet olyan kényelmes. Ennek ellenére a praktikusságot látják a smink javaslataiban, valamint a hajápolási tippekben. Tehát szívesen látnák a báj javaslatait, amelyek nem pazarolják az idejüket. Leginkább a semleges és a földes hangokat szeretik a sminkükért.

Celeb Twin: Jessica Alba

3. A kettős Ikrek szépsége
A jeléhez igaz, hogy az Ikrek varázsa egy profi a keveréshez, valamint a báj megjelenése. Tehát egy nap érdekelhet a csillogó smink javaslatai, valamint a másnap is áthelyezheti a sötét lila -ra. Igen, ő ilyen!
Celeb Twin: Angelina Jolie (könnyedén ez a legvonzóbb állatöv jel, bocsásson meg minket, lehet, hogy kissé elfogultak vagyunk!)

5. A gyönyörű Leo
Adj némi hajjogi javaslatot a Leo nőnek, és imádna téged. Igen, a Leo nő megszállottja a hajuknak, és mindent megtesznek, hogy a haját így tartsák.
Celeb Twin: Jennifer Lopez

6. Az elegáns Szűz
A Szűz erős pontja az osztályosság. Szereti elegánsnak és elegánsnak tartani, így látni fogja, hogy a SL Benfica Mez sminkjével minden módszeres, és kiválasztja azokat a márkákat, amelyek kegyetlenséget okoznak, mivel ebben hisz. Ugyanakkor ugyanakkor teljesen ostoba, és viharral is elviheti a világot!
[Olvassa el: Charm Tricks a legjobb szelfi elkészítéséhez]
Celeb Twin: Cara Delevigne

7. A kiegyensúlyozott varázsa Libra
Mivel ez a varázsa hisz az egyensúlyban, a libranák mindig a nyugodt, valamint a kedves és nem túl zavaró színeket választják. Természetesen hajlamosak a világosabb színekre, és sok meztelen rúzs megfelel ezeknek a gyönyörű hölgyeknek.
Celeb iker: Kate Winslet

8. Érzéki Skorpió
A skorpiók általában nagyon érzékesek, és nagyon titkosak. A füstös szem sminkje az ő dolguk, és leginkább azt fogja látni, hogy sokan a szem sminkjére koncentrálnak.
Celeb Twin: Aishwarya Rai

9. Az édes Nyilas csaj
A Saggi csaj szereti a friss arcú sminket, és mindig a legfiatalabbnak tűnik, bármi is legyen. A friss ajkak, valamint a rózsaszínű arcok az ő dolga. Ugyanígy nagyon felháborító, amikor az öltözködésre vonatkozik.
Celeb Twin: Christina Aguilera

10. A nyugodt Bak
A Bak hölgyei a tétel leginkább válogatott hölgyei. Szeretik a csodálatos PSV Eindhoven Mez smink, valamint a nyugodt, valamint az olajbogyó, a szürke, a faszén.
[Olvassa el: Dán labdarúgó-válogatott Mez Parfüm a zodiac jeleihez]
Celeb iker: Cameron Diaz

11. Az „Excentric” Vízöntő
A csillagjel, amely mindent szeretni fog a szokásos- Vízöntő hölgyek, szeretik a sminkkel kísérletezni, és szeretik játszani bármi csillogóan és fényes játékot is. Láthatja őket a legkiválóbb smink egyikével (kék és zöld haj, valaki?)
Celeb iker: Chloe Grace Moretz

12. A víz szerető Halak
Ez az egyik jel, amely igaz a természetéhez, a víz alapján bármit is szeret. Tehát a hidrosolok, a hidrogén-spritzok, valamint az összes csodálatos vízminkarány imádja ezt a szépséget. Szereti nyugodtnak tartani, valamint békés, valamint csak egy kis sminket szeretni.
Celeb Twin: Olivia Wilde

Most, hogy tudod, mi a stílusod, tudassa velünk, ha ezeket követi!
Képek forrás: musely.com, pinterest.com